T-Mobile lanceert smartphone voor prepaid

25/08
2009
DEN HAAG (EZPress) - -Mobile introduceert op 7 september T-Mobile Vairy Text voor prepaid. De nieuwe smartphone leent zich uitstekend voor sms`en, chatten en mailen. De Vairy Text is uitgerust met een volledig QWERTY toetsenbord voor het snel en gemakkelijk bijhouden van smscontacten. Daarnaast biedt de Vairy Text toegang tot alle gangbare online chatfuncties waaronder MSN, Google Talk en Facebook. Met de introductie van het nieuwe prepaid toestel kan iedereen over een smartphone met alle bijbehorende eigenschappen beschikken.

Peter Haug, Directeur Consumenten Marketing bij T-Mobile: `Met de Vairy Text breiden we het T-Mobile prepaid assortiment uit met een heuse smartphone. Omdat het prepaid is, houden mensen eenvoudig inzicht in de kosten en hebben ze een toestel met de meest moderne toepassingen. Met de introductie van de T-Mobile Vairy Text, is T-Mobile de eerste provider in Nederland die een smartphone voor prepaid introduceert onder de 100 euro.`

Eenvoudig internetten

Internetten met de Vairy Text is zeer eenvoudig met het Scroll Wheel en het volwaardige toetsenbord. Het toestel is voorzien van een Opera Mini Browser en direct klaar voor gebruik. Het mobieltje beschikt verder over een 2 megapixel camera die tevens als webcam kan worden gebruikt. Voor foto`s, liedjes, filmpjes en andere media is er 20 MB intern geheugen beschikbaar op het toestel. Door het Micro SD slot kan dit ook nog eens worden uitgebreid.

Over T-Mobile in Nederland

T-Mobile had in 2008 een jaaromzet van 1,806 miljard euro. T Mobile bedient meer dan 5,423 miljoen klanten in Nederland (per 1 juli 2009). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld.

//Einde bericht

Bron: T-Mobile

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 25 augustus 2009, 15:01
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry