Retailklanten Capgemini besparen miljoenen met FreeConnect van TIE

11/06
2010
HOOFDDORP (EZPress) - Capgemini Retail Solutions heeft het TIE platform met FreeConnect geselecteerd als standaard EDI-oplossing. Daarvan profiteren hun klanten in de retailsector. Wanneer zij het TIE platform gebruiken voor elektronische data uitwisseling (EDI) realiseren zij aanzienlijke kostenbesparingen in hun elektronische berichtenverkeer.

Het TIE EDI-platform met FreeConnect vervangt bij Capgemini het huidige messaging systeem. Het TIE platform biedt de mogelijkheid om bedrijfsprocessen te integreren en te beheren door middel van het uitwisselen van elektronische bedrijfsdocumenten zoals bestellingen, orderbevestigingen en facturen tussen applicaties. Dat gebeurt in alle denkbare digitale formaten en zowel binnen als buiten de organisatie. Jaarlijks gaat het alleen al in de doe-het-zelf sector om miljoenen order-, pakbon- en factuurregels.

Kosten besparen

Frank Huiskes, General manager van Capgemini Retail Solutions zegt: 'Wij hebben voor TIE gekozen omdat onze klanten niet alleen geavanceerde EDI-oplossingen van ons verwachten, zij zoeken ook naar nieuwe wegen om op kosten van data-uitwisseling te besparen.' Capgemini Retail Solutions bedient grote retailers in Nederland op het terrein van EDI.

Electronic Data Interchange betreft de uitwisseling van (elektronische)documenten tussen leveranciers en afnemers. Het geavanceerde TIE platform stroomlijnt de supply chain waardoor de EDI transportkosten worden geminimaliseerd.

EDI community

'De retail branches in Nederland kunnen jaarlijks vele miljoenen besparen op EDI-kosten', zegt Jan Sundelin, CEO van TIE. 'Met onze FreeConnect oplossing kan Capgemini nu toegevoegde waarde bieden aan haar EDI-klanten doordat zij, maar ook hun leveranciers èn hun zakenpartners, in staat worden gesteld aanzienlijk te besparen op kosten van het EDI berichtenverkeer. TIE FreeConnect biedt zogezegd een EDI business community waarbinnen de toeslagen die doorgaans op het datatransport worden geheven simpelweg vervallen.' Meer info over TIE FreeConnect: www.TIEKinetix.nl/freeconnect

Profiel TIE

TIE (NYSE Euronext: TIE Holding) levert innovatieve software oplossingen in een web omgeving. De oplossingen helpen alle handelspartners in de supply chain om probleemloos samen te werken op de belangrijkste E-commerce processen: marketing, sales en fullfilment. Met TIE Kinetix biedt de onderneming een 'Total Integrated E-commerce' concept dat bestaat uit drie innovatieve platforms voor Business Integration (o.a. e facturering, XML/EDI datasynchronisatie), Content Syndication en E-commerce. De 'Total Integrated E-commerce' oplossingen minimaliseren de energie die nodig is voor een transactie cyclus in de supply chain en geeft klanten het voordeel om kosten te verlagen, en omzet en winst te maximaliseren.

TIE heeft meer dan twee decennia ervaring in het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde E-commerce standaarden. TIE is een beursgenoteerde onderneming met kantoren in de Verenigde Staten, Australië, Frankrijk en Nederland.

//Einde bericht

bron: TIE

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 11 juni 2010, 10:40
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Frankrijk, Verenigde Staten

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry