Beau van Erven Dorens niet naar Shownieuws

10/06
2010
Beau van Erven Dorens (39) gaat niet de vroege editie van het SBS 6-programma Shownieuws presenteren. Hij ziet de presentatieklus niet zitten. Dat vertelde Van Erven Dorens donderdagochtend op Radio 538. De persdienst van SBS wilde het gerucht deze week bevestigen noch ontkennen, maar Van Erven Dorens zelf schept nu duidelijkheid. “Ik ga niet Shownieuws presenteren“, aldus de presentator. “Ik zou het wel leuk vinden om het een keer te doen, maar dat is niet wat ik nou van plan ben.“

Bij zijn vorige werkgever RTL 4 presenteerde Van Erven Dorens jarenlang RTL Boulevard, maar om nu ook de showrubriek van SBS 6 te gaan presenteren, vindt hij niets. “Het presenteren van Shownieuws zie ik eigenlijk helemaal niet zitten.  Ik zeg niet dat ik wel een keer in die hoedanigheid zou willen staan, maar om de presentator van Shownieuws te worden, dat doe ik liever niet. Dat heb ik al zo lang gedaan.”

Volgens Van Erven Dorens heeft Shownieuws hem ook niet nodig. “Daar doen ze het al hartstikke goed en die cijfers gaan heel snel, dus het zou niet eens verstandig zijn.”

Het gerucht werd door Albert Verlinde de wereld ingebracht. Hij beweert dat SBS het dure contract van Van Erven Dorens terug wil verdienen. “Ik heb het natuurlijk ook gehoord en Albert Verlinde van de musicalpartij was er natuurlijk meteen weer bij om te zeggen dat SBS zijn geld moet terugverdienen. Hij heeft natuurlijk in zekere zin wel gelijk dat ik nog geen grote hit heb gehad, behalve een beetje door een schuimrubberen muur heen springen.”

Op 8 juli is de najaarspresentatie van de drie SBS-zenders.

Datum: donderdag 10 juni 2010, 14:46
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry