HabitatSolutions introduceert Habit waterkoeler

03/06
2010
BARENDRECHT (EZPress) - In de strijd tegen de consumptie van verpakt water introduceert Habitat Solutions een milieuvriendelijke waterkoeler met gefilterd kraanwater voor een betaalbare prijs. Gebruik van deze waterkoeler door de consument en het bedrijfsleven moet resulteren in een sterk verminderd gebruik van het zwaar milieubelastende verpakte water zoals water in PET flessen en watercontainers.

Per 1 juni 2010 breidt HabitatSolutions haar innovatieve waterpakket verder uit met de HABIT DT7 desk top waterkoeler. Met deze waterkoeler maakt men schoon, gezond, kalkvrij en lekker drinkwater uit normaal kraanwater. Dit tegen de laagste kosten en tegen de laagst denkbare milieubelasting.

Wereldwijd wordt er jaarlijks meer dan 150 miljard liter verpakt water geconsumeerd. Alleen de productie van de plastic flessen, waarin het grootste deel van dit verpakte water belandt, vraagt al meer dan 2,7 miljoen ton plastic. Een groot deel van dit plastic verdwijnt in ons milieu. Daarnaast vormen ook de bekende watertap containers een enorme belasting voor ons milieu als gevolg van met name de grote hoeveelheid energie die nodig is om dit gefilterde 'grondwater' op de plaats van bestemming te krijgen.

Dit zogenaamde bron of mineraal water is per definitie niet schoner dan kraanwater maar kost tot wel 1,60 euro per halve liter bij het pompstation langs de snelweg, meer dan twee keer zo duur als diesel.

De HABIT DT7 desk top waterkoeler levert een belangrijke bijdrage in de reductie van de consumptie van verpakt water. Doordat dit gebruiksvriendelijke systeem gebruik maakt van simpel kraanwater is het zeer voordelig en milieuontlastend. De waterkoeler vraagt geen installatiekosten en onderhoud, anders dan het twee maandelijks vervangen van het waterfilter en het reinigen van de watertank. Om het water onderweg of tijdens het sporten te kunnen nuttigen, wordt tevens een pakket duurzame waterflessen aangeboden.

Bij een afschrijving van de HABIT DT7 over vier jaar en het gebruik van één Aqua Optima Double Life waterfilter per twee maanden (200 liter water), kost een liter gekoeld en gefilterd water slechts 5,2 eurocent. Na de afschrijvingsperiode bedragen de kosten slechts 2,5 eurocent per liter.

De HABIT DT7 desk top waterkoeler is leverbaar voor € 129,95 incl. BTW en te bestellen via www.purityh2o.eu en andere dealers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

HabitatSolutions

Bijdorp West 82

2992 LC Barendrecht

Tel. 0180-642070

Contact: Debora Berkhof / Rob Jansen

E-mail: info@habitatsolutions.eu

www.habitatsolutions.eu


www.purityh2o.eu


www.lightairshop.eu

Datum: donderdag 3 juni 2010, 13:00
Bron: EZPress Milieu
Categorie: Natuur en Milieu
Tags: Barendrecht, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry