Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag

31/05
2010
Wie ons voor vandaag 10 uur een mailtje stuurde, maakte kans op een van de tien Dragon NaturallySpeaking Standard-pakketten t.w.v. € 49,-. Maar liefst 1224 mensen stuurden ons een mailtje.

Het liefst hadden we alle inzenders blij gemaakt, maar helaas hebben we maar tien pakketten. Die gaan, na eerlijke loting, naar: Alexis Papaikonomou (Bolsward), Okje De Groot (Leeuwarden), H. Boersma, H. van Essen (Apeldoorn), Mark Jan Israëls, John Flemington (Goirle), Egbert Trouwborst, J.Jeschke (Utrecht), Monique Moerland (Vianen ) en N. Vermeiren (Zundert).

Zij krijgen binnenkort namens Nuance het Standard-pakket thuisgestuurd. Er zijn vier verschillende uitvoeringen van Dragon NaturallySpeaking 10, allemaal toegesneden op een bepaalde doelgroep: Medical, Professional, Preferred en Standard. Standard is de versie voor thuisgebruikers. Met Dragon NaturallySpeaking 10 Standard verschijnt alles wat u zegt direct in uw documenten en e-mail- en chatberichten. U kunt zelfs al pratende op internet surfen. Het programma herkent uw stem direct en wordt bij elk gebruik slimmer - het leert van de correcties die worden aangebracht, waardoor het steeds nauwkeuriger wordt. Zo is het na een tijdje gebruik mogelijk om een nauwkeurigheidsgraad van 99% te halen! Voor vrijwel alle Windows-programma's (denk Word, Internet Explorer, Outlook Express), maar ook voor bijvoorbeeld Firefox, heeft u voortaan uw toetsenbord nauwelijks meer nodig. Bovendien kunt u het ook gebruiken om te chatten en te skypen. Een headset zit al in de verpakking: u kunt dus direct aan de slag!

Alle winnaars: van harte!

Datum: maandag 31 mei 2010, 12:53
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT
Tags: Apeldoorn, Bolsward, Friesland, Gelderland, Goirle, Leeuwarden, Noord-Brabant, Utrecht, Vianen, Zundert

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry