Alberto Stegeman terug met Red Mijn Vakantie

23/08
2009
Alberto Stegeman en Rob Geus zijn van- af zondagavond te zien met een nieuw seizoen van het succesvolle programma Red Mijn Vakantie! op SBS 6. “Het eerste seizoen van Red Mijn Vakantie! was een groot succes met wekelijks gemiddeld 1,4 miljoen kijkers en een marktaandeel van 20,7 procent in de voor SBS 6 belangrijke doelgroep 20-49 jaar“, vertelt een zegsman. “Samen met nieuwe afleveringen van Wegmisbruikers vormt Red Mijn Vakantie! de nieuwe zondag- avond van SBS 6.“

Red Mijn Vakantie blijkt volgens SBS ook internationaal aan te slaan. “In BelgiĆ« zendt VTM dit najaar een eigen versie van het programma uit en in veel andere landen, waaronder Engeland, Frankrijk en Duitsland, wordt aan lokale versies gewerkt. Red Mijn Vakantie! is een productie van Palm Plus.”

Volgens een woordvoerder van het tv-station is het programma dat zich inzet voor gedupeerde vakantiegangers nog altijd nodig. “Veel gedupeerde vakantiegangers belden met de noodlijn van Red Mijn Vakantie! en schakelden de hulp van Alberto Stegeman in. Hij reist voor het tweede seizoen door heel Europa om ervoor te zorgen dat de reizigers toch nog krijgen waar ze recht op hebben. Keurmeester Rob Geus staat Alberto bij en onderwerpt hotelkamers, keukens en zwembaden aan een strenge hygiĆ«netest.”

Red Mijn Vakantie is om 21.30 uur te zien bij SBS 6.

Datum: zondag 23 augustus 2009, 17:02
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Duitsland, Frankrijk

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry