Vrijdag snelle-actie-dag: de uitslag

25/05
2010
Wie ons voor vandaag 10 uur een mailtje stuurde, maakte kans op een van de vijf Apacer-sets bestaande uit een AS130+ cardreader mét een microSDHC kaartje van 8GB (t.w.v. € 22,- per set). Maar liefst 2049 mensen stuurden ons een mailtje.

Het liefst hadden we alle inzenders blij gemaakt, maar helaas hebben we maar vijf van deze setjes te vergeven. Die gaan, na eerlijke loting, naar: Harry Meijndert (Spijkenisse), Mw. van Meurs (Biddinghuizen), G.Hammink (Hengelo), Jan Verhoef (Zwaag) en Marij Franssen (Horst).

Zij krijgen binnenkort hun Apacer Apacer AS130+ cardreader mét een microSDHC kaartje van 8GB thuisgestuurd. De AS130 Plus is een champagnekleurige cardreader die u, dankzij het koordje, makkelijk kunt vastmaken aan bijvoorbeeld laptoptas of telefoon, zodat u altijd een cardreader bij de hand heeft. Hij ondersteunt microSD/microSDHC/M2-kaarten zonder dat daar een speciale adapter voor nodig is. De maximale snelheid bij data-overdracht is 480 MB/s. En voor de prijs hoeft niemand het te laten: € 3,25, waar hebben we het over? Om optimaal van deze reader te kunnen profiteren, heeft Apacer er voor de prijswinnaars bovendien ook nog eens een 8GB microSDHC kaartje ter waarde van € 18,75 bij. Sympathiek, toch?

Alle winnaars: van harte!

Datum: dinsdag 25 mei 2010, 12:53
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT
Tags: Hengelo, Overijssel, Spijkenisse, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry