Martijn Krabbé presenteert The Voice

24/05
2010
Martijn Krabbé gaat de nieuwe tv-show The Voice presenteren. De eerste uitzending is in het najaar op RTL 4. Dat maakte Krabbé zondag bekend in Life 4 You. In The Voice worden zangtalenten begeleid door professionals uit het vak, waaronder X Factor-jurylid Gordon, Idols- jurylid John Ewbank en Marco Borsato. “Het is niet een talentenjacht zoals je van X Factor gewend bent. Het is een talentenjacht waarbij er vooral gezocht zal worden naar mensen die al langer bezig zijn“, zegt Krabbé.

Krabbé wil nog niet teveel verklappen over The Voice. “Het enige wat ik er eigenlijk over kan zeggen is dat de kandidaten veel meer te zeggen hebben over hoe ze door dat programma heengaan. Dus: wat worden de liedjes die ik zing? Welke coach wil ik? Ze mogen zelf coaches kiezen.”

The Voice is niet de enige talentenjacht die komend najaar te zien zal zijn bij RTL 4. Ook zal Holland’s Got Talent voor het eerst te zien zijn bij de zender. Die laatste show wordt gepresenteerd door Robert ten Brink en in de jury zal in ieder geval Patricia Paay zitten.

Datum: maandag 24 mei 2010, 14:03
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry