Vrijdag actiedag: 5x cardreader + 8GB microSDHC kaart

21/05
2010
Mobieltjes, camcorders, digitale camera's... overal zit tegenwoordig wel een geheugenkaartje in. Het overzetten van alle bestanden op zo'n kaartje naar bijvoorbeeld pc of laptop wil nog wel eens moeizaam gaan, bijvoorbeeld door het gebrek aan de juiste cardreader. Dat probleem is na het weekend voor in ieder geval vijf mensen opgelost: onder alle mensen die ons voor aanstaande dinsdag 25 mei 10.00 uur een mailtje sturen, mogen wij namelijk vijf keer een Apacer AS130+ cardreader mét een microSDHC kaartje van 8GB t.w.v. € 22,- per set verloten!

De AS130 Plus is een champagnekleurige cardreader die u, dankzij het koordje, makkelijk kunt vastmaken aan bijvoorbeeld laptoptas of telefoon, zodat u altijd een cardreader bij de hand heeft. Hij ondersteunt microSD/microSDHC/M2-kaarten zonder dat daar een speciale adapter voor nodig is. De maximale snelheid bij data-overdracht is 480 MB/s. En voor de prijs hoeft niemand het te laten: € 3,25, waar hebben we het over? Om optimaal van deze reader te kunnen profiteren, doet Apacer er voor de prijswinnaars bovendien ook nog eens een 8GB microSDHC kaartje ter waarde van € 18,75 bij. Sympathiek, toch?

Van Apacer mogen we vijf keer een keer een AS130+ cardreader mét een microSDHC kaartje van 8GB t.w.v. € 22,- per set weggeven. Om kans te maken hoeft u alleen maar voor aanstaande dinsdag 25 mei 10.00 uur (u heeft een dagje langer dan normaal in verband met Pinksteren) een mailtje te sturen naar webmaster@computeridee.nl, onder vermelding van AS130. Op dit linkje klikken kan ook, dan opent er meteen een mailtje. Onder alle inzenders worden de prijzen verloot. De winnaars krijgen automatisch bericht. Let op: per persoon kunt u één keer insturen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Datum: vrijdag 21 mei 2010, 12:53
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry