McAfee begint met vergoeden schade

10/05
2010
Eind april, na het echec met een virus-update die een essentieel onderdeel van Windows platlegde, maakte McAfee bekend gedupeerde klanten financieel te gaan compenseren. Inmiddels is er meer informatie vrijgegeven.

Wie in aanmerking wil komen (voor een gratis tweejarige verlenging van het abonnement en/of geld), moet voor 31 mei reageren via deze link. Voorlopig is dat alleen nog mogelijk voor Amerikanen en Canadezen, maar als het goed is wordt ook snel bekend hoe mensen in andere landen hun schade kunnen laten vergoeden.

Voordat het abonnement op McAfee gratis wordt verlengd en/of er geld wordt uitgekeerd, moet eerst een online formulier ingevuld worden. Naast persoonlijke informatie moet ook worden aangegeven wanneer voor het eerst problemen met de computer optraden, hoeveel computers door de update schade hebben opgelopen en wat de aard van de schade is. Daarna kunnen gebruikers aangeven wat ze willen: de verlenging, geld om de schade te vergoeden of allebei. Wie geld wil, moet wel over een bon van een reparateur beschikken.

Datum: maandag 10 mei 2010, 12:53
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry