Hans van der Togt in nieuwe talkshow Paul de Leeuw

08/05
2010
Hans van der Togt zal in het najaar elke woensdagavond te zien zijn in de nieuwe dagelijkse talkshow van Paul de Leeuw op Nederland 3. Dat vertelde Van der Togt vrijdag in De Wereld Draait Door. De Leeuw herontdekte Van der Togt bij de opnames van Ranking the Stars. “Er zijn vergevorderde plannen dat ik eens per week, op woensdagavond, bij Paul in de talkshow zit. Dan gaan we iets heel grappigs doen en daar kan ik nog niets over zeggen. Dat is voortgekomen uit Ranking the Stars.“

Volgens Van der Togt klikt het goed met De Leeuw. “Er is een heel leuke chemie tussen Paul de Leeuw en mij. We moeten vreselijk lachen om elkaars grappen.”

De oud-presentator van Het Rad van Fortuin had nooit de bedoeling om met zijn deelname aan Ranking the Stars terug in de schijnwerpers te komen. “Ik heb geen enkele behoefte om terug te komen en ik hoef ook niet te denken dat misschien meneer Galjaard kijkt van RTL 4 en denkt: o, leuk, Hans van Dongelen. Ik kan daar gewoon lekker mezelf zijn en dat heeft goed uitgepakt.”

De nieuwe talkshow van Paul de Leeuw, de Madiwodovrijdagshow, zal vanaf komend najaar vijf dagen per week te zien zijn op de late avond van Nederland 3. Hij zal de show samen met BNN-gezicht Filemon Wesselink presenteren. De Leeuw stopt in het najaar met zijn weekendshows op Nederland 1.

Datum: zaterdag 8 mei 2010, 12:13
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry