SA wint aanbesteding gemeente Zaanstad

07/05
2010
LENT (EZPress) - Gemeente Zaanstad heeft de Europese aanbesteding van ICT-hardware aan Scholten Awater gegund. De raamovereenkomst betreft de levering van werkplekken, servers en componenten en daarnaast een breed scala aan IT-diensten. Het contract heeft een geraamde waarde van 1 miljoen euro.

De gemeente Zaanstad is op 1 januari 1974 ontstaan uit een samenvoeging van de gemeenten, Assendelft, Krommenie, Koog aan de Zaan, Westzaan, Wormerveer, Zaandam en Zaandijk. Met zo´n 143.000 inwoners is de gemeente Zaanstad daarmee in omvang één van de grotere gemeenten van Nederland.

De overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van twee jaar met een optie tot verlenging van twee keer één jaar. SA gaat de hardware leveren voor 1000 werkplekken en daarnaast verschillende servers en componenten. De te leveren hardware bestaat voornamelijk uit PC's, thin clients, workstations, monitoren, notebooks, netbooks en touchscreens.

Naast de levering van de hardware worden er ook IT-diensten geleverd door SA. Deze diensten bestaan onder andere uit imagen, CMDB, labelen, het installeren van de hardware op de werkplek, inname oude apparatuur en de afval verwerking.

Noemenswaardig is dat Zaanstad in het 3e kwartaal van dit jaar een compleet nieuw stadhuis krijgt. SA gaat hiervoor alle ICT-hardware leveren en installeren.

Theo Willems, Algemeen Directeur Scholten Awater: `Gemeente Zaanstad is voor SA een bijzondere klant. Jaren geleden waren wij ook leverancier van deze relatie. Helaas hebben wij destijds de eerste ICT-aanbesteding van gemeente Zaanstad verloren. Gelukkig hebben we de tweede ICT-aanbesteding wél gewonnen, waardoor we deze mooie relatie weer mogen verwelkomen. Dit geeft dit contract voor SA extra glans.'

//Einde bericht

Bron: Scholten Awater

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 7 mei 2010, 08:50
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Noord-Holland, Zaanstad

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry