Segmentatie de nieuwe trend voor de Belgische jobmarkt

04/05
2010
BRUSSEL (EZPress) - De jobmarkt in Belgie volgt sinds enkele jaren dezelfde evolutie als in het buitenland. Recruiters en jobsites beginnen zich steeds meer te specialiseren in een bepaald segment van de jobmarkt, zoals finance, IT, etc...

Finjobs.be is de eerste jobsite voor financiele en juridische jobs in Belgie.

Finjobs onderzocht deze evolutie in ons land en vergeleek deze met onze buurlanden, om tot de constatatie te komen dat in het segment finance & legal (audit, accounting, consulting, finance en juridische jobs) er nog geen enkele jobsite bestond die dit segment vertegenwoordigde.

In tegenstelling tot de algemene jobsites, kan Finjobs.be hierdoor zich beter toespitsen op zijn doelpubliek en eveneens zijn klanten, bedrijven die gespecialiseerde functie`s wensen in te vullen in het domein van finance & legal, beter ten dienste staan. Dit leidt in het algemeen tot betere resultaten, tijdswinst en een lagere kost voor de werkgever.

De volgende sub-segmenten zijn beschikbaar op Finjobs: accounting, admin, audit, banking, consulting, controlling, entry level, finance, insurance, legal, management en other.

Datum: dinsdag 4 mei 2010, 16:00
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: België, Brussel

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry