Van de Scheur Logistiek en Mindstretch nemen webshops zorg uit handen

22/04
2010
VIANEN (EZPress) - Logistiek dienstverlener Van de Scheur Logistiek gaat een strategische samenwerking aan met Mindstretch, leverancier van e-commerce- en online marketingoplossingen. Dankzij de samenwerking tussen Van de Scheur Logistiek en Mindstretch kunnen webwinkeliers die gebruikmaken van het Magento-platform, hun webshop koppelen aan de Service Portal van Van de Scheur Logistiek. De koppeling biedt eigenaars van Magento-webwinkels de mogelijkheid tot volledig geautomatiseerd voorraad- en orderbeheer, track & trace-opties en inzicht in verkoopstatistieken. Magento is een open source-platform voor webwinkelbeheer.

De Service Portal van Van de Scheur Logistiek biedt een compleet geïntegreerd logistiek systeem waarmee internetwinkels zeer snel en betrouwbaar producten kunnen leveren aan hun klanten. Naast het efficiënter maken van het proces tussen aankoop en bezorging aan huis, helpen Van de Scheur Logistiek en Mindstretch starters een nieuwe webwinkel op te zetten. Dit is een integrale aanpak van zowel de bouw van de webwinkel zelf, als de logistiek en het voorraadbeheer. Dankzij de samenwerking tussen Van de Scheur Logistiek en Mindstretch kunnen webwinkels zich richten op hun core business: het verkopen van producten en diensten.

De Service Portal van Van de Scheur Logistiek is ontwikkeld samen met IT-Ernity en communiceert met WICS, het warehouse management-systeem van het logistieke bedrijf.

'We zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Van de Scheur Logistiek. De Service Portal is een goed voorbeeld van hoe het zou moeten zijn in deze tak van sport', zegt Dirk-Jan Timmer, Managing Partner bij Mindstretch. 'In plaats van een rechtstreekse koppeling op het warehouse management-systeem koppelen wij webwinkels nu op de Service Portal. Hierdoor hebben veranderingen aan het warehouse management-systeem geen consequenties meer voor webwinkeliers. Zo kunnen we continuïteit en een snelle dienstverlening waarborgen. En daar draait het om.'

Hanno van de Gronden, Business Development Manager bij Van de Scheur Logistiek: 'Van de Scheur Logistiek zet met de samenwerking een nieuwe strategische stap door de Service Portal ook te ontsluiten naar Magento Commerce. Samen met Mindstretch beseffen we maar al te goed dat een webshop 24x7 in de lucht moet zijn en dat het logistieke proces soms een last kan zijn voor webwinkeliers. We nemen ze dit volledige traject nu uit handen.'

Van de Scheur Logistiek is van 27 tot en met 29 april aanwezig op de thuiswinkelbeurs TCD 2010 in de Jaarbeurs in Utrecht (standnummer H6A).

//Einde bericht

Bron: Mindstretch

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 22 april 2010, 14:24
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Utrecht, Vianen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry