Metamorfoseshow Renate Verbaan terug op NET 5

20/04
2010
Het tv-programma Met De Deur In Huis van Renate Verbaan is maandag in stilte teruggekeerd op NET 5. De metamorfo- seshow voor woningen is voortaan dagelijks om half vijf ’s middags te zien bij de vrouwelijke tv-zender. Met De Deur In Huis werd in maart stopgezet, vanwege lage kijkcijfers. Er keken in de vooravond gemiddeld 111 duizend mensen naar het programma. De eerste uitzending in de middag scoorde maan- dag 43 duizend kijkers en een markt- aandeel van 2,7 procent.

Met De Deur In Huis was het eerste programma dat Verbaan voor NET 5 maakte. Het tv-station zag in maart echter geen andere mogelijkheid dan de dagelijkse tv-show vroegtijdig te beĆ«indigen. “NET 5 betreurt dat zij dit besluit moest nemen, maar het was helaas onvermijdelijk“, vertelde een zegsvrouw destijds.

Ook het programma `Hoge Hakken, Strakke Pakken: de makelaars’ werd in maart van de buis gehaald door NET 5. Die tv-reeks wordt nu ook in de namiddag uitgezonden, dagelijks om 17.00 uur na Met De Deur In Huis. De eerste aflevering in de namiddag wist maandag 40 duizend kijkers te boeien.

Datum: dinsdag 20 april 2010, 16:05
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry