Ondertekening sponsorcontracten maakt Giro Utrecht mogelijk

19/04
2010
19-04-2010

Met de ondertekening van de sponsorcontracten beklinken Rabobank, Corio, ProRail, Jaarbeurs Utrecht, FGH Bank, Business Peloton Utrecht, gemeente en provincie Utrecht vandaag hun samenwerking voor Giro Utrecht 2010.

“Een prachtig moment”, concludeert burgemeester Aleid Wolfsen ”het is geweldig om te zien hoe deze Utrechtse bedrijven zich gezamenlijk in willen spannen om zo’n groots sportevenement in Utrecht mogelijk te maken. Ik weet zeker dat het één groot feest wordt in de stad en de provincie. Zonder hun bijdrage kunnen we als stad dit soort evenementen niet organiseren. Ook in de toekomst wil Utrecht grootschalige (sport)evenementen naar de stad blijven halen. Samenwerking met het bedrijfsleven hoort daar mijns inziens nadrukkelijk bij”.

Op zondag 9 mei finisht de tweede etappe van de 93e editie van de Giro d’Italia in de Domstad. Na de start in Amsterdam en een kleine 200 kilometer door de provincie Utrecht, rijdt het peloton van deze Italiaanse wielerronde de laatste 35 kilometer dwars door de stad Utrecht. Voor de stad, provincie en de sponsoren een bijzondere belevenis. Samen met hun gasten maken zij rond de klok van 17.00 uur de finish mee aan de Croeselaan, vlak naast het bestuurscentrum van Rabobank Nederland.

Datum: maandag 19 april 2010, 02:00
Bron: Gemeente Utrecht
Categorie: Algemeen
Tags: Amsterdam, Noord-Holland, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry