Johan Nijenhuis zoekt mee naar Zorro

15/04
2010
Film- en tv-regisseur Johan Nijenhuis is donderdag gastjurylid bij de opnames van het AVRO-programma Op Zoek Naar Zorro. Deze week zijn de audities van start gegaan en inmiddels zijn de kandidaten beland bij de theaterronde. In het najaar is alles te zien op televisie. “Nieuw mannelijk musicaltalent voor Op zoek naar Zorro? Ik twijfel daar niet aan“, zegt Nijenhuis. “Voor mij is het de eerste keer dat ik cast voor theater. Het maakt mij even zenuwachtig als de kandidaten.“

In Op Zoek Naar Zorro wordt gezocht naar de hoofdrolspeler van de nieuwe Zorro-musical. “Net als bij de vorige series moeten de kandidaten verschillende auditierondes overleven om kans te maken op een plek in de liveshows. Het vaste panel Erwin van Lambaart en Pia Douwes bepalen samen met gastpanelleden wie er doorgaan naar de liveshows.  Daar bepaalt het Nederlandse kijkerspubliek wie de hoofdrol in de wacht sleept“, legt een woordvoerder uit.

De tv-show gaat in het najaar van start op Nederland 1. In de eerste uitzending zijn beelden te zien van de selecties voorafgaande aan liveshows, waaronder de eerste landelijke auditierondes, de workshops, het slotconcert van de laatste kandidaten en worden de kandidaten voorgesteld.  Daarna volgen acht liveshows met de finalisten.

Op zoek naar Zorro wordt geproduceerd door Eyeworks.

Datum: donderdag 15 april 2010, 12:01
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry