Henkjan Smits: `Domme opmerking Gordon’

13/04
2010
Popstars-jurylid Henkjan Smits vindt het jammer dat X Factor-jurylid Gordon heeft geroepen dat Popstars-winnaar Wesley Klein er bij X Factor al in de theatterronde uit had gelegen. “Dat is een domme opmerking. Dat heeft iedereen door“, zegt Smits in De Coen & Sander Show. “Als je het over de x-factor hebt: een heel belangrijk ingrediĆ«nt voor de x-factor is authenticiteit. Er is de afgelopen jaren niemand opgestaan die zo authentiek is en blijft. Ondanks zijn succes, blijft hij zo ontzettend zichzelf.”

Smits is er trots op dat Popstars Wesley heeft voortgebracht. “Ik vind het zo gaaf dat er een programma is geweest, en dat is dan toevallig Popstars, die er eindelijk in geslaagd is om iemand te leveren die in Nederland heel populair kan zijn, namelijk in het volkse genre. Dat is kicken.”

Gordon deed zijn uitspraken in reactie op een opmerking van Smits, die het niveau van X Factor dit jaar `teleurstellend’ noemde. “Iedereen hoort dat ze afgelopen vrijdag niet goed zongen, op Sarina en Jaap na“, aldus Smits. “Ik denk dat het heel erg veel beter gaat geworden als ze gewend zijn aan de grote vloer, het licht en het publiek. Dat merk je ook bij Popstars en ook bij Idols vroeger: bij de eerste twee, drie shows is het heel erg moeilijk om de nieuwe artiesten zuiver en goed te laten zingen.”

Datum: dinsdag 13 april 2010, 13:18
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry