Hyves deze week door grens 10 miljoen leden

12/04
2010
Aanstaande vrijdag doorbreekt netwerksite Hyves de grens van 10 miljoen leden. Dat blijkt uit een berekening van de website hyped.nl, die het aantal nieuwe aanmeldingen de afgelopen maand dagelijks bijhield. Vorige maand passeerde Hyves de grens van 9,9 miljoen leden. Op 19 juli 2009 werd de grens van 9 miljoen gebruikers doorbroken.

Vanochtend stond de teller op 9.979.596. Hyves zelf beaamt dat sommige mensen twee of meer accounts hebben, maar stelt dat het grootste deel unieke gebruikers zijn. Elke week registreren zich gemiddeld 25.000 nieuwe gebruikers.

Lange tijd was Hyves het enige sociale netwerk dat in Nederland de grens van een miljoen gebruikers wist te passeren. Afgelopen jaar kwam daar verandering in, toen Facebook de miljoen passeerde. Inmiddels zou Facebook al ruim 2 miljoen gebruikers in Nederland hebben, alhoewel officiële cijfers ontbreken. Volgens Hyves oprichter Raymond Spanjar zijn gebruikers van Hyves een stuk actiever dan gebruikers van Facebook. Dagelijks worden er meer dan twee miljoen zogenaamde krabbels geplaatst op de site.

Datum: maandag 12 april 2010, 23:33
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry