Twitter boos op site die via truc aantal volgers verhoogt

18/08
2009
Twitter wil einde aan verhoging aantal volgers Veel Twitter gebruikers vinden het belangrijk om veel volgers te hebben. Wij schreven op hyped.nl recentelijk over de dienst van uSocial om snel meer twitter volgers te krijgen. Juist die dienst ligt nu onder vuur. Twitter stelt dat de site aanzet tot spam en op illegale wijze probeert om mensen aan volgers te helpen. Bij uSocial kun je voor 50 tot 500 dollar aan “twitter volgers” inkopen.

Meestal zijn het waardeloze volgers, want de accounts worden vrijwel altijd beheerd door uSocial zelf. Het bedrijf zou duizenden accounts in beheer hebben en daar is twitter boos over. uSocial zegt dat het bedrijf tegengewerkt wordt door Twitter en eist nu dat het bedrijf weer normaal op twitter kan werken, zo schrijft CNET.

uSocial kwam eerder in het nieuws toen het (valselijk) claimde dat de familie van Michael Jackson de service had gebruikt om 25.000 twitter volgers via de service te kopen. Naar verluid wil de familie Jackson nu een zaak tegen het bedrijf starten in verband met de onjuiste claims.

Datum: dinsdag 18 augustus 2009, 06:00
Bron: Hyped.nl
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry