Wikipedia iPhone app nu gratis te downloaden

18/08
2009
Wikipedia iPhone app voor wikipedia.nl Zojuist werd de officiele Wikipedia iPhone app gelanceerd door de Wikimedia Foundation. De app is helemaal gratis en via deze link te downloaden. De app geeft gebruikers toegang tot de artikelen op wikipedia.org. En dat is dan ook precies het enige wat de app doet. Mensen met een mobieltje, waaronder de iPhone, kunnen in feite ook gewoon met hun mobiele browser de mobiele versie van Wikipedia bezoeken voor vrijwel exact hetzelfde resultaat.

Voor mensen die graag via een app browsen, is de Wikipedia iPhone app wel een uitkomst. De app legt in feite een soort schil rondom de content op wikipedia.org. Bovendien is de app gratis, dus downloaden om te proberen kost niks.

De app is relatief laat omdat er inmiddels al diverse andere Wikipedia iPhone apps beschikbaar zijn. Daaronder Wikiamo en Wikipanion. Die apps bieden zelfs meer functionaliteiten dan de officiele app, maar vragen soms wel geld voor de app.

Met de Wikipedia application kunnen gebruikers wel hun surfhistorie bijhouden, maar daar blijft het dan ook bij qua functionaliteiten.

Datum: dinsdag 18 augustus 2009, 19:40
Bron: Hyped.nl
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry