Paul de Leeuw: `Mensen kotsen me niet uit’

01/04
2010
Paul de Leeuw vindt het `naar’ dat in de media is geroepen dat Nederland `Paul de Leeuw-moe’ is. Volgens de presentator is dat niet het geval. “Ik vind het wel een beetje naar dat zeggen: `Nederland is Paul de Leeuw-moe’. Dan denk ik: laten we even kijken als Ik Hou Van Holland ophoudt wat er dan nog voor cijfers komen, of er dan meer mensen toch naar ons toe gaan. Ik heb nou niet het gevoel dat men me uitkotst, maar misschien moet iemand me dat nog serieus vertellen.”

Toch trekt De Leeuw zich naar eigen zeggen niet veel aan van de kritiek op de lagere kijkcijfers van zijn tv-show X De Leeuw. “Dat doet me heel weinig. Dat heb je als je tegenover op dit moment echt het allerpopulairste programma van Nederland staat. Vorig jaar werd ik ook al ruimschoots ingehaald. Het zijn pieken en dalen.”

De Leeuw stopt dit jaar met zijn tv-shows op Nederland 1. Vanaf september gaat hij een dagelijkse late night-talkshow presenteren met Filemon Wesselink op Nederland 3. “Ik verheug me erg op een dagelijkse programma. Het heeft natuurlijk wel enorme consequenties voor thuis“, zegt De Leeuw in De Coen & Sander Show.

Netcoördinator Roek Lips van Nederland 3 heeft nog geen volmondig `ja’ gezegd tegen de nieuwe talkshow, maar volgens De Leeuw gaat het wel door. “Hij heeft gezegd: `Ja, maar ik wil nog dat jullie een extra opnamen doen en er moet iets meer amusement in’. Ik ben ontzettend blij om naar Nederland 3 terug te gaan, hoe leuk ik het ook vond op Nederland 1. Nederland 3 is toch altijd ook een beetje mijn kindje geweest en ik vind het leuk dat mensen me weer moeten opzoeken.”

“Met Filemon klikt het enorm. Dat ging goed. Maar er moet nog aan gewerkt worden.“

Datum: donderdag 1 april 2010, 13:21
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry