Gooische meisjes, domme blondjes en Jensen op RTL 5

01/04
2010
Echte Gooische Meisjes, Lekker Slim en Jensen! vormen vanaf deze week de nieuwe donderdagavond van RTL 5. De shows worden na elkaar uitgezonden en moeten een jong publiek aanspreken. In het nieuwe seizoen van Echte Gooische Meisjes worden drie nieuwe rijke dames voorgesteld, in Lekker Slim spelen niet al te slimme vrouwen een quiz en Robert Jensen ontvangt Gordon Ramsay. “Ik heb al meer dan 2000 interviews gedaan en dit is by far het heftigste gesprek ooit!“, zegt Jensen.

In de nieuwe serie van Echte Gooische Meisjes (20.30 uur) introduceert RTL 5 drie nieuwe meisjes, die ook zijn opgegroeid in het weelderige Gooi. De 23-jarige Nathalie heeft een grote liefde voor paarden, Stephanie van 22 jaar gaat binnenkort op het landgoed van haar vader in Spanje trouwen met haar verloofde Maurits en Gooisch meisje Renee (20) is met haar studie gestopt en weet niet wat ze nu wil doen.

Een half uur later, om 21.00 uur, gaat Lekker Slim van start. In de show van Bridget Maasland doen mannen een poging om het vrouwelijk brein te doorgronden. Nu geen drie mannenteams, maar een hele tribune vol met maar liefst honderd man. Onafhankelijk van elkaar, doen zij een gooi naar de antwoorden van de dames. Wie de dames het best doorgrondt, sleept de geldprijs in de wacht.

De avond wordt om 22.00 uur afgesloten door Jensen!, de talkshow van Robert Jensen. Hij gaat in gesprek met tv-kok Gordon Ramsay. “Jensen en Ramsay staan bekend om hun pittige uitspraken en houden zich dan ook niet in. De twee mannen gaan elkaar een uur lang keihard verbaal te lijf en de ene gevatte opmerking volgt de andere“, zegt een woordvoerster van RTL 5.

Datum: donderdag 1 april 2010, 17:40
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Spanje

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry