Uitbreiding op toepassingen digitaal dossierbeheer

30/03
2010
HOOFDDORP (EZPress) - DDinformatica heeft drie nieuwe modules ontwikkeld ter uitbreiding van haar bestaande producten. De modules, die zowel afzonderlijk als naast elkaar te gebruiken zijn, maken de inzet van digitaal dossierbeheer nog effectiever.

• iFile-gebruikers kunnen hun digitale dossiers eenvoudig verrijken met Microsoft Office documenten. Met de iFile Office Plug-in worden e-mailberichten, MS Word en Excel documenten met een simpele muisklik in het gewenste digitale dossier opgeslagen. En vanzelfsprekend worden deze documenten ook toegevoegd aan de iFile werklijst.

• Daarnaast biedt DDinformatica de iFile Web Client. Hiermee kunt u al uw documenten, beheerd door iFile, 24 uur per dag toegankelijk maken via het internet. Uiteraard streng beveiligd krijgen gebruikers toegang tot de waardevolle bedrijfsinformatie. Ideaal voor de buitendienst. De Web Client stelt u zo in staat om de service van uw organisatie richting uw klanten te verbeteren.

• De derde module is iCapture Auto Index, waarmee gescande documenten automatisch worden geïndexeerd. Handmatige toevoeging van zogenaamde zoeksleutels is dus niet meer nodig. Daarnaast maakt iCapture Auto Index het terugvinden van gearchiveerde documenten uiterst eenvoudig. Dat bespaart u niet alleen verwerkings- en zoektijd, het komt ook de productiviteit van uw werknemers ten goede.

Alle modules zijn per direct beschikbaar. Voor meer informatie over inzet, kosten en oplevering kunt u contact opnemen met Sandra Visser van DDinformatica: s.visser@ddinformatica.nl of bel 023-5672013.

Over DDinformatica

DDinformatica is een gespecialiseerd softwarebedrijf dat helpt bij het elimineren van papier en het optimaliseren van documentstromen. De focus ligt op de ontwikkeling van effectieve software voor de automatisering en beheersing van uiteenlopende documentstromen.

Als autoriteit op het gebied van Document Proces Automatisering biedt DDinformatica een breed scala aan slimme oplossingen en producten voor de digitalisering, verwerking, en/of opslag van documenten, poststukken, dossiers, facturen en formulieren.

Tal van bedrijven en instellingen binnen de financiële sector, de assurantiemarkt, onderwijs, overheidsinstellingen en de gezondheidszorg kunnen dankzij de producten van DDinformatica in minder tijd, meer arbeid verrichten met minder papier. Daarbij is informatie altijd en snel beschikbaar.

//einde bericht

Bron: DDinformatica

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 30 maart 2010, 15:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry