Lemmers goed in Coupe de France

30/03
2010
UTRECHT (EZPress) - Vier bikers van het Rabo-Giant Offroad Team reisden afgelopen weekend naar Zuid-Frankrijk om deel te nemen aan de eerste wedstrijd van de hoogaangeschreven Coupe de France MTB. In Saint-Raphaël ging de zege naar Olympisch kampioen Julien Absalon. Tim Lemmers legde beslag op een keurige twaalfde plaats. Een knappe prestatie, aangezien de beste Franse mountainbikers aan de wedstrijd deelnamen.

`Tim is altijd goed op lastige en technische omlopen`, aldus coach Leo van Zeeland. `Maar het is extra knap dat hij een vliegreis vol problemen zo goed wist te verteren. Vanwege een onweersbui konden we niet landen in Nice. Het vliegtuig vloog terug naar Keulen, waarna we een dag later opnieuw naar Nice zijn gevlogen. De renners kwamen dus behoorlijk vermoeid aan het vertrek.`

De overige drie mountainbikers van Rabo-Giant kregen dan ook nog eens met pech te maken. Jelmer Jubbega (44e) had materiaalpech, Marco Minnaard (50e) sloeg bij een valpartij over de kop en Erik Groen (62e) moest afrekenen met een lekke band. `We zijn weer een hele ervaring rijker`, concludeerde Leo van Zeeland.

//Einde bericht

Bron: Rabobank

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 30 maart 2010, 07:36
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Frankrijk, Utrecht, Zeeland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry