Anita Witzier hoopt op terugkeer De Leukste Jaren

29/03
2010
Anita Witzier hoopt dat ze een nieuw seizoen van haar tv-show De Leukste Jaren mag maken. Het programma was vanaf januari vier keer te zien op zaterdag en trok gemiddeld 1,3 miljoen kijkers. “Het zou niet het enige moeten zijn wat ik doe, want ik ben ontzettend verknocht aan programma’s als Blootgewoon en Memories“, zegt Witzier in Life 4 You. “Maar ik hoop het natuurlijk wel, want het is heel erg leuk om erbij te doen. Het is een heel andere discipline dan die andere programma’s.”

Witzier vond het studiowerk erg wennen. “Het is in een studio en live on tape. De rest is allemaal montage. Het vergt iets anders van je en dat vind ik ook best lastig om te doen. Maar ik merk wel dat ik ook meegesleept kan worden in wat er allemaal gebeurt. Dat vind ik wel aangenaam.”

Ze vond het soms moeilijk om mee te gaan met het feestgedruis van het publiek. “Ik vind het niet makkelijk om mij heel erg te laten gaan. Carnaval vieren kan ik niet. Het is toch een beetje carnavalesk met zijn allen in die show. Er moet wel een heel goede ondergrond zijn – en dat heeft te maken met de publieksopwarmer en het publiek zelf – en dan durf ik het feestje wel te geven.”

Of het programma ook daadwerkelijk terugkeert, weet Witzier niet. “Weet ik niet. Daar ga ik niet over. Daar heb ik helemaal niets over te zeggen of van te vinden.“

Datum: maandag 29 maart 2010, 14:16
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry