Albert Verlinde: `SBS beschadigt Patricia Paay’

27/03
2010
Albert Verlinde vindt het onsportief dat SBS beweert dat Patricia Paay voor het geld wil overstappen naar RTL. Volgens RTL is er namelijk helemaal nog geen geldbedrag vastgesteld. “Als je dan als SBS naar buiten gaat brengen dat ze geen `hoofdprijs’ willen betalen, dan is dat ook een beetje het beschadigen van Patricia“, aldus Verlinde. Hij vindt dat SBS `niet netjes’ bezig is. “Wat ik een beetje heb met SBS – en zij zitten natuurlijk in een enorme crisis – is dat ze een beetje verzuurd zijn.“

SBS 6 maakte een paar weken geleden bekend dat zij stopt met Holland’s Got Talent. Het lijkt er nu op dat die show verhuist naar RTL 4, met Paay als jurylid. “Als je iets verkeerds doet in de onderhandelingen over een tv-programma, zoals met Holland’s Got Talent, dan moet je als SBS gewoon zeggen: `Hè, jammer. Het gaat niet door, het gaat daar naar toe’. Maar om meteen te schrijven: `Het scoort minder, dus we gaan er mee stoppen’. Dat is niet echt netjes“, aldus Verlinde.

Naast Holland’s Got Talent, zou Paay bij RTL 4 ook een eigen soap krijgen en gaan invallen bij RTL Boulevard. Naar verwachting zal Paay binnenkort tekenen bij RTL.

Datum: zaterdag 27 maart 2010, 12:30
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry