RTL 7 blij met kijkcijfers halve finales KNVB Beker

26/03
2010
RTL 7 is blij met het aantal kijkers voor de halve finales in het toernooi om de KNVB Beker, die deze week te zien waren bij het tv-station. De halve finale tussen Feyenoord en FC Twente trok woensdag 1,5 miljoen kijkers, terwijl Go Ahead Eagles – Ajax donderdag 1,4 miljoen kijkers wist te boeien. “In de doelgroep van RTL 7, mannen van 20 tot en met 49 jaar, werden zenderaandelen bereikt van 27,4 procent (Feyenoord – FC Twente) en 27,3 procent (Go Ahead Eagles – Ajax).“

De voorgaande livewedstrijden uit het toernooi werden ook goed bekeken bij RTL 7. “Zo trokken PSV – Feyenoord en Ajax – N.E.C. op 27 april respectievelijk 1,6 miljoen en 1,1 miljoen kijkers“, zo laat RTL weten.

Op zondag 25 april is de finale in het toernooi om de KNVB Beker te zien. Deze wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord zal ook te zien zijn bij RTL 7. “Al sinds 1921 treffen de clubs uit Amsterdam en Rotterdam elkaar in wat is uitgegroeid tot `De Klassieker’, een rivaliteit die vergelijkbaar is met Internazionale – AC Milan in Italië en Barcelona – Real Madrid in Spanje.”

Datum: vrijdag 26 maart 2010, 09:48
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Amsterdam, Barcelona, Madrid, Noord-Holland, Rotterdam, Spanje, Zuid-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry