Veelbelovende start door succesvolle Easy Diet App

24/03
2010
ALPHEN AAN DE RIJN (EZPress) - Sinds begin 2010 is de Nederlandse startup Sixpack mobile applications BV actief op de markt. Inmiddels is de eerste iPhone app wereldwijd beschikbaar in de Apple AppStore: de Easy Diet App. Een applicatie die mensen op dieet precies vertelt wat ze op een dag mogen eten. De Easy Diet App staat inmiddels in veel landen in de top 100! Er staan dit jaar nog meer lanceringen op stapel. De hoogste tijd dus voor een kennismaking met Sixpack.

Sixpack helpt toonaangevende merken en organisaties met innovatieve apps bij de ontwikkeling van een succesvolle mobiele strategie. Oprichter en CEO van het bedrijf, Boudewijn Verkerk: 'We zijn er van overtuigd dat mobiele (web)apps een veelbelovende toekomst hebben. En dat is niet zo vreemd. Denk alleen maar eens aan de verbluffende toename van de verkoop van smartphones en het nog altijd groeiende gebruik van mobiel internet. Daarnaast zien we een duidelijke, mijns inziens noodzakelijke, ontwikkeling van 'enterprise apps'. Organisaties ontdekken steeds beter hoe ze door het gebruik van inventieve en slimme mobiele applicaties de relatie met hun klanten verder kunnen versterken.'

Voor alle platforms

Sixpack mobile applications is een gespecialiseerde IT-dienstverlener. Het bedrijf richt zich 100% op het bedenken en ontwikkelen van mobiele (web)applicaties voor de zakelijke en consumentenmarkt. De toonaangevende mobiele platforms, zoals iPhone, Android, Symbian, Blackberry en Windows Mobile, worden ondersteund. Het streven is om klanten de best mogelijke apps en diensten te bieden. Om dit te bereiken wordt alleen samengewerkt met ervaren consultants en ontwikkelaars. Uiteraard is de technologie 'state of the art' en er zijn partnerships afgesloten met een aantal technologisch toonaangevende, internationale organisaties. Sixpack bestaat uit een team van ondernemers, projectmanagers, informatiearchitecten, ontwerpers en ontwikkelaars allen met een stevige achtergrond in de IT en (mobiele) applicatie branche.

Snel handelen staat centraal

Dit is een nieuw tijdperk, een tijdperk waarin snelheid geboden is. Nieuwe media vereist slagkracht en daarom staat snelheid centraal in ons handelen. Onze projectaanpak is gebaseerd op Agile Software Development. Een methode die gericht is op het leveren van snelle resultaten.

//Einde bericht

Bron: Sixpack mobile applications

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 24 maart 2010, 07:50
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry