PQR-Webinars: productief, informatief en succesvol

23/03
2010
DE MEERN (EZPress) - Ook in 2010 gaat PQR door met haar succesvolle reeks van webinars. De markt schreeuwt om informatie; PQR voldoet aan deze vraag door het aantal webinars dit jaar te verdubbelen. Een verantwoorde keuze.

Webinars zijn in trek vanwege het laagdrempelige karakter en het gemak dat ze vanaf iedere plek met internetaansluiting gevolgd kunnen worden. Zo verliest de bezoeker geen kostbare reistijd en kan hij veel informatie in een relatief kort tijdsbestek tot zich nemen. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen dragen webinars niet alleen bij aan kostenverlaging door verhoging van de productiviteit van medewerkers, maar ook aan de reductie van CO2-uitstoot.

Twee jaar geleden begon PQR met het organiseren van webinars voor haar klanten. Door de grote interesse bleef het aantal bezoekers keer op keer groeien. Daarnaast kwam uit de evaluaties naar voren dat er veel interesse is in een breed scala aan onderwerpen. Om tegemoet te komen aan de vele vragen over diverse topics heeft PQR besloten om het aantal webinars te verdubbelen. Al vanaf begin dit jaar geeft zij dan ook twee keer per maand een webinar.

Het succes van de PQR-webinars is te danken aan de technische inslag die de PQR-consultants aan de presentaties geven. Doordat de webinars gegeven worden door PQR's gecertificeerde consultants is het nivo hoog en worden zij beoordeeld als professioneel en informatief. Bij ieder webinar zitten twee consultants voor u klaar. Doorgaans zijn de taken onderverdeeld in één spreker en één secondant. Tijdens het webinar is er middels een chatbox gelegenheid om vragen te stellen. Wil men naderhand nog meer weten, dan kan er altijd direct met de desbetreffende consultant contact opgenomen worden. Daarnaast zijn alle webinars nog eens na te lezen en te beluisteren via het PQR webinararchief.

Het volgende webinar staat gepland voor 12 april a.s. Details en registratie: www.PQR.com/webinar. De volledige PQR-webinarkalender is te bekijken op www.PQR.com/webinarkalender-2010. Voor een uitnodiging via mail kan men zich eenvoudig inschrijven via www.PQR.com/aanmelden.

//Einde bericht

Bron: De Meern

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 23 maart 2010, 12:23
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry