Juryleden X Factor krijgen bekende assistenten

22/03
2010
De juryleden van X Factor krijgen in de komende Jury Visits-ronde hulp van bekende deskundigen. Samen zullen zij bepalen welke kandidaten van X Factor door mogen naar de liveshows. Angela Groothuizen krijgt hulp van producer John Ewbank, Stacey Rookhuizen vindt steun bij dj Giel Beelen, Gordon heeft zangeres Edsilia Rombley uitgenodigd en Eric van Tijn laat zich bijstaan door de Amerikaanse choreograaf Dan Karaty, bekend van de dansshow So You Think You Can Dance.

De juryleden hebben  ieder een eigen categorie kandidaten toegewezen gekregen in X Factor. Per categorie mogen drie van de vijf acts door naar de liveshows.

In de eerste aflevering van de Jury Visits, aankomende vrijdag, is te zien hoe Gordon en Stacey elk vanuit hun eigen achtergrond op geheel eigen wijze aan de slag gaan met hun kandidaten. Gordon onderwerpt zijn groepen aan een heftige stormbaan en ze treden ’s avonds op in Slot Zeist, terwijl Stacey haar meiden eens pittig laat interviewen door Giel Beelen en ze ’s avonds in het Amsterdamse Panama laat optreden voor bekenden uit de muziekwereld.

Een week later laat Angela haar jongens poseren voor de camera van de bekende glamour-fotograaf Nick van Ormondt terwijl Eric’s categorie 26+ geniet van een heerlijk diner van Herman den Blijker. Ook deze kandidaten sluiten de dag af met een laatste optreden waarin bepaald wordt wie over voldoende talent beschikt voor de liveshows die vrijdag 9 april van start gaan.

Datum: maandag 22 maart 2010, 13:06
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Amsterdam, Noord-Holland, Panama, Utrecht, Zeist

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry