X Factor-juryleden krijgen categorie toegewezen

20/03
2010
De X Factor-juryleden hebben vrijdag in de uitzending van het programma ieder een eigen categorie kandidaten toegewezen gekregen. Daar gaan ze de komende weken mee aan de slag, zodat ze op tijd klaar zijn voor de liveshows. Angela Groothuizen gaat aan de slag met de groep jongens tot 26 jaar, Stacey Rookhuizen neemt de meiden tot 26 jaar onder haar hoede, Gordon gaat de groepen coachen en Eric van Tijn de oudere solisten. “Ik ga winnen“, zegt Rookhuizen zatgerdag.

Gordon is erg blij met de groepen, vertelde hij vrijdag in RTL Boulevard. “Ik was de initiatiefnemer voor het samenstellen van dat jongensgroepje. Dat is dan toch een beetje mijn ding. Ik heb daar ontzettend veel vertrouwen in“, zegt hij. Toch had Gordon een andere voorkeur. “Ik was zeer geïnteresseerd in de 26-plus categorie. Ik heb wat met die Dony. Dat had ik heel leuk gevonden.”

Rookhuizen vertelt in De Telegraaf dat zij verwacht dat zij X Factor gaat winnen. “Vanaf de eerste auditie had ik al gehoopt op de meisjes. Het is een heel sterke categorie.“

Datum: zaterdag 20 maart 2010, 13:07
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry