NET 5 haalt vooravondprogramma’s van de buis

19/03
2010
NET 5 stopt per direct met de nieuwe vooravondprogramma’s `Met De Deur In Huis’ en `Hoge Hakken, strakke pakken: de makelaars’. “Na twee weken is het duidelijk dat zowel Met de deur in huis als Hoge Hakken, Strakke Pakken niet het aantal kijkers scoort, dat vooraf werd beoogd op dit tijdstip. Daarom rest NET 5 helaas niets anders dan per direct te stoppen met de programma’s“, licht een zegsvrouw toe. “NET 5 betreurt dat zij dit besluit moest nemen, maar het was helaas onvermijdelijk.”

Met De Deur In Huis was het eerste programma van Renate Verbaan bij NET 5. In de dagelijkse tv-reeks overviel Verbaan dagelijks iemand met het nieuws dat zijn of haar woning binnen één dag een metamorfose krijgt. Vorige week keken er gemiddeld 122.000 mensen naar het programma. Deze week waren dat er 111.000.

Verbaan maakte dit jaar de overstap van RTL 5 naar NET 5. Nu Met De Deur In Huis geflopt is, presenteert Verbaan alleen nog Het Blok voor die zender.

In Hoge Hakken, Strakke Pakken werden makelaars in het hele land gevolgd. Deze reeks trok vorige week gemiddeld 118.000 kijkers. Deze week waren dat er 128.000.

Vanaf aanstaande maandag 22 maart zendt NET 5 in de vooravond dubbele afleveringen van de Amerikaanse serie Ghost Whisperer uit.

Datum: vrijdag 19 maart 2010, 20:47
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry