Eerste paal voor nieuwbouw van De Pels

19/03
2010
19-03-2010

De eerste paal voor de nieuwbouw van De Pels, school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs, gaat op dinsdag 23 maart de grond in. Het nieuwe gebouw aan de Kranenburgerweg 20 wordt in 2011 opgeleverd. Op De Pels zitten leerlingen van 12 tot 16 jaar. De eerste paal wordt geslagen door wethouder Rinda den Besten (Onderwijs), in bijzijn van leerlingen en docenten.
U bent hierbij van harte welkom.

Tot 2007 was het voormalige schoolgebouw van De Pels voor Voortgezet Speciaal Onderwijs op dezelfde plek aan de Kranenburgerweg gevestigd. Door brand en veroudering van dit schoolgebouw is de school uitgeweken naar een tijdelijk, vervangend schoolgebouw aan de Ramsesdreef 190.

Het nieuwe schoolgebouw wordt naar verwachting in de eerste helft van 2011 opgeleverd. Er komen onder meer een goed toegeruste keuken en een hout- en metaalafdeling voor praktijklessen. In de toekomst zal de school uitgebreid worden met opleidingen voor techniek en in de horeca. Kijk voor meer informatie over De Pels op www.depels.nl

De nieuwbouw voor De Pels maakt deel uit van het Masterplan Primair Onderwijs en (Voortgezet) Speciaal Onderwijs. Gemeente en schoolbesturen voeren dit plan samen uit. De gebouwen van 97 scholen worden verbeterd, door onderhoud, renovatie of nieuwbouw.

Datum: vrijdag 19 maart 2010, 01:00
Bron: Gemeente Utrecht
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry