8# Hele coole hebbedingetjes voor op reis

08/08
2009
Ik moet het toegeven, ik vind gadgets heel erg leuk, net als reizen. Wanneer je deze twee combineert kun je iemand zoals ik heel gelukkig maken. Bij iedere reis steeds weer de checklist nalopen of je alles wel bij hebt: Camera, reisgids, laptop (voor de reisinformatie uiteraard) sexy pyjama. Toch is het dan altijd leuk om nieuwe dingen uit te proberen op reis. Inmiddels weet ik hoe mijn camera en laptop werkt, dus daar is de lol vanaf. Vandaar dat ik dus maar eens een overzicht van reis gadgets ga maken die vast voor iemand nuttig zijn. Ik hoor graag welke dingen jij van onderstaande lijst best wel eens zou willen uitproberen.

Als je geen fan bent om dierenuitwerpselen te drinken wanneer je aan het hiken bent, kun je eens kijken of de MSR SweetWater Filter wat voor je is? Deze gemakkelijk mee te nemen filter haalt bacteriën, virussen en andere dingen die je niet in je drinkwater wil hebben er uit. De Gorillapod is zo 2007! Maar daarom niet minder cool. Wie wil er eigenlijk nog zijn eigen camera vasthouden wanneer je dit beest aan praktisch ieder ding kunt vastmaken!? Het is een soort statief maar dan één die flexibel is en je overal aan vast kunt maken. Niet meer gefrustreerd op zoek naar een toerist waarvan je hoopt dat hij niet wegloopt met je peperdure camera, zo’n ding moet je gewoon hebben! Een andere gadget komt zo uit de film Minority Report waarbij je zonder zware toetsen in te drukken toch op je smartphone snel en gemakkelijk smsjes en emailtjes kunt typen. Klein nadeel de Bluetooth Virtual Keyboard is waarschijnlijk niet in de volle zon op het strand te gebruiken. De Stashcard maakt het je mogelijk om geld, je creditcard en andere belangrijke dingen die meestal ergens dicht bij je draagt op een sneaky plekje te verbergen.Wanneer je liever niet je meest waarde volle spullen bewaard in je meest waardevolle gadget (lees je laptop) dan kun je ook nog kiezen voor een niet elektronisch old skool BriefSafe onderbroek. Het is een vies uitziende onderbroek met net echt lijkende remsporen er op met verborgen zakjes. Hier kun je al je geld, je paspoort en andere waardevolle spullen kwijt. Wanneer je dan nog niet zeker bent dat het niet gestolen wordt, kun je altijd nog zelf een vieze geur aan de onderbroek toevoegen :)

Voor wie de onderbroek toch niet aandurft (al kan ik het me moeilijk voorstellen) is er nog de optie om de waardevolle spullen in de slipper te bewaren. Alhoewel de slipper eigenlijk voor de vrouwen in de markt is gezet kunnen de mannen ze ook gewoon bestellen aangezien de kleur door zowel mannen als vrouwen gedragen kan worden, niemand hoeft verder te weten dat het eigenlijk vrouwenslippers zijn.

Dankzij dit niet stuk te krijgen wijnglas hebben de mannen geen excuus meer om geen romantische picknicks te organiseren voor de dames die ze tijdens hun reis vergezellen. Er is in ieder geval ook geen excuus om het glas niet mee te nemen. Het is namelijk gemakkelijk op te bergen en licht van gewicht.

Ben je meer een man van het bier dan van de wijn dan is deze gadget misschien wat voor je. Ik snap niet dat niemand hier nog niet eerder op is gekomen. Dit is echt een geweldige slipper waar de opener onder de zool is gefabriceerd. Wanneer je dus op het strand met je biertje zit hoef je nooit meer te zoeken naar een opener en kun je zonder je handdoekje te verlaten met een pilsje in de hand genieten van al het strandleven dat voorbij komt lopen of zwemmen.

Datum: zaterdag 8 augustus 2009, 12:00
Bron: Around the Globe
Categorie: Algemeen
Tags: Bergen, Limburg, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry