Prins Livio: `Datingshows grijp ik met beide handen aan’

14/03
2010
Prins Livio uit de SBS 6-datingshow `Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw’ vindt het erg leuk dat hij gevraagd is voor het tv-programma. De 37-jarige Italiaan gaat eigenlijk door het leven als Lorenzo Borghese en deed in 2006 mee aan de populaire Amerikaanse datingshow The Bachelor. “Ik grijp iedere kans om dit soort dingen te doen, met beide handen aan“, vertelt Lorenzo, die overigens ook geen prins is, in Televizier. “Ik vind het jammer als je achteraf denkt: had ik het nou toch maar gedaan.“

Volgens Lorenzo kan hij in zijn woonplaats New York niet aan een vrouw komen. “De meeste vrouwen in New York weten wát ik ben. Het werd tijd om in Nederland op zoek te gaan naar een vrouw die oprecht geïnteresseerd in me is“, zegt hij. “Nederlandse vrouwen zijn makkelijk benaderbaar. Vrouwen uit New York willen eerst weten hoeveel geld je in het laatje brengt. Dan pas wordt er verder gepraat.”

Hij heeft genoten van de opnames in Amsterdam. “Het viel me op dat Hollanders erg ontspannen overkomen. In New York is iedereen haastig en continu aan het werk. Als ze niet aan het bellen zijn, zitten ze wel achter hun computer. Een en al stress. In Holland is er ook tijd voor even niets.”

In Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw gaan drie `prinsen’ in Nederland op zoek naar een vrouw. De show is op zaterdagavond te zien bij SBS 6.

Datum: zondag 14 maart 2010, 12:54
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Amsterdam, New York, Noord-Holland, Verenigde Staten

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry