Camnet toont Robotmaster op TIV

18/08
2009
`S-HERTOGENBOSCH (EZPress) - Een primeur in de Benelux, Robotmaster! Robotmaster is de oplossing voor het volledig geïntegreerd aansturen van 3D freesrobots. Deze integratie maakt andere software overbodig en de oplossing inzetbaar van CAD tot en met robotprogramma. Camnet levert vanaf heden Robotmaster.

Hans Derks, Business Unit Manager Camnet: 'Robotmaster biedt tot nu toe ongekende mogelijkheden voor de wereld van 6-assige industriële robots. Het is een prima alternatief voor traditionele CNC bewerkingsmachines.' De oorsprong van Robotmaster ligt in Canada. Sinds begin dit jaar is Robotmaster ook in Europa verkrijgbaar.

Hans Derks over waarom Robotmaster: 'Met Robotmaster realiseer je met lagere kosten een volledige bewerkingscel. De flexibiliteit van de robot biedt meer mogelijkheden dan met een traditionele machine. De snelheid van programmeren en het gebruik van één user interface vertalen zich in lagere programmeerkosten'. Camnet is exclusief dealer van Robotmaster in de Benelux.

Technische Industriële Vakbeurs

Op 1, 2 en 3 september toont Camnet Robotmaster op de TIV Hardenberg. De TIV is dè beurs waar ondernemers en geïnteresseerden in de technische industriële branche elkaar ontmoeten. Camnet zal op deze beurs ook Mastercam X4 demonstreren. Moederbedrijf Cadmes is ook aanwezig op dezelfde stand.

De beurs is geopend van 1 t/m 3 september van 14.00 tot 22.00 uur. Bezoek Camnet op standnummer 460.

Camnet B.V.

Camnet is het dochterbedrijf van Cadmes. Camnet levert CAM en Robotica software te noemen Mastercam en Robotmaster. Tevens staat Camnet haar klanten bij in training, ondersteuning en consultancy. Zij beschikt over ruime ervaring in de implementatie van CAD/CAM systemen voor CNC machines. Dit resulteert in tal van voordelen voor de klant.

Datum: dinsdag 18 augustus 2009, 15:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Canada, Hardenberg, Overijssel

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry