Alberto Stegeman trots op internationaal succes

05/03
2010
Alberto Stegeman is er trots op dat de Britse omroep BBC een eigen versie van zijn SBS-programma Red Mijn Vakantie gaat maken. SBS 6 is samen met tv- producent Palm Plus eigenaar van het format, waarin mensen die een horror- vakantie beleven worden geholpen. “Het is fantastisch dat Red Mijn Vakantie! een internationaal vervolg krijgt in Engeland. Het uitzenden van dit programma in verschillende landen kan er zeker aan bijdragen dat men wereldwijd zorgeloos op vakantie kan“, zegt hij.

De BBC gaat vijftien afleveringen maken van Red Mijn Vakantie. “Red Mijn Vakantie! trok vorig seizoen wekelijks gemiddeld ruim 1,3 miljoen kijkers en had een marktaandeel van 20,2 procent in de voor SBS 6 belangrijke doelgroep 20-49 jaar. Inmiddels hebben ook Amerika, Zweden, Noorwegen, Duitsland en Frankrijk hun interesse getoond in het Nederlandse format“, vertelt een woordvoerder.

In Red Mijn Vakantie! helpt Stegeman Nederlanders die een horrorvakantie meemaken. Alberto reist af naar de vakantiebestemming en probeert ter plekke de vakantie alsnog te redden. Hij krijgt daarbij hulp van hygiƫne-expert Rob Geus.

Datum: vrijdag 5 maart 2010, 18:23
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Zweden

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry