Yolanthe: `Ik nam geen beslissing over Life 4 You’

02/03
2010
Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft naar eigen zeggen niet zelf besloten om haar aanwezigheid in het tv-programma `Carlo & Irene: Life 4 You’ te annuleren. De presentatrice kwam niet opdagen, omdat presentatoren Carlo Boszhard en Irene Moors niet in een contract wilden vastleggen dat ze geen vragen over haar voorgenomen huwelijk zouden stellen. “Het was de bedoeling dat ik daar kwam om over mijn werk en zo te praten“, benadrukte Yolanthe maandag in SBS Shownieuws.

TROS-gezicht Yolanthe zegt dat de beslissing om zondag niet te komen door haar management is genomen. “Kennelijk waren er bepaalde afspraken en dingen, waar ik verder niet heel veel details van weet. Ik heb daar zelf niet zoveel over te zeggen. Alles wordt geregeld en ingepland en gedaan. Ik heb daar verder geen inspraak in.”

Ze staat wel achter de beslissing van haar management. “Ik zou over mijn werk komen praten. Dan is het natuurlijk prima als ze wat vragen over mijn privĂ©leven, maar we proberen dat toch ook een beetje te onderscheiden.”

Ook Shownieuws mocht aan Yolanthe geen vragen over haar huwelijk stellen.

Datum: dinsdag 2 maart 2010, 14:48
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry