Zakenfestival Almere 2010 in Topsportcentrum Almere

02/03
2010
ALMERE (EZPress) - Zakenfestival Almere 2010 op 22 en 23 september in Topsportcentrum

Het Zakenfestival Almere 2010 vindt op 22 en 23 september plaats in het Topsportcentrum Almere. Het festival sluit aan op het traditionele Miljoenennota Ontbijt en zal opnieuw bestaan uit een bedrijvenbeurs in combinatie met verschillende presentaties en netwerkbijeenkomsten.

Het Zakenfestival Almere 2008 krijgt hiermee een vervolg. De vijf initiatiefnemers hebben besloten om het festival ditmaal in het Topsportcentrum te laten plaatsvinden. Het thema, dat nog even geheim blijft, zal hierop worden afgestemd.

Het Zakenfestival heeft tot doel om het positieve ondernemersklimaat van Almere zichtbaar te maken voor ondernemers in de regio en daarnaast een netwerkplatform te bieden aan Almeerse ondernemers. Het festival sluit aan op het - al jaren succesvolle - Miljoenennota Ontbijt van de Vereniging Bedrijfskring Almere en VNO/NCW/MKB Flevoland. De bedrijvenbeurs wordt gecombineerd met verschillende presentaties en netwerkbijeenkomsten. Er wordt onder andere aansluiting gezocht bij de thema's die centraal staan in het Economisch Offensief, het plan van Almere om tot 2030 100.000 extra banen te realiseren.

In het voorjaar worden het thema en het globale programma bekend gemaakt. Ondernemers die interesse hebben in beursparticipatie of sponsoring kunnen contact opnemen met de heer Wim de Bruijn, Fuser Communications (036- 5344460, 06-53932953 of wim@fuser.nl).

De initiatiefnemers van het Zakenfestival zijn, net als in 2008, de gemeente Almere, de Vereniging Bedrijfskring Almere, de Kamer van Koophandel Gooi, Eem en Flevoland, het WTC Almere Area en Almere City Marketing. Het festival werd in 2008 bezocht door ongeveer 2500 ondernemers en kreeg van zowel standhouders als bezoekers een hoge waardering.

//einde bericht

Bron: Almere City Marketing

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: dinsdag 2 maart 2010, 12:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen
Tags: Almere, Flevoland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry