Verkiezingen Irak in Utrecht

01/03
2010
01-03-2010

Op 5,6 en 7 maart 2010 worden in Utrecht de zogeheten Out of Country Voting voor Irak gehouden. Irakezen die in Nederland, Belgiƫ of vlak over de Duitse en Franse grenzen wonen,.kunnen die dagen hun stem uitbrengen voor de verkiezingen in hun vaderland. Het stembureau is tijdelijk gevestigd in een complex van het Ministerie van Defensie aan de Overste den Oudenlaan te Utrecht. De in- en uitgangen zijn aan de achterzijde van het complex gevestigd, gelegen aan de Kanaalweg.

In de dagen voorafgaand aan de verkiezingen worden ook voorbereidingen getroffen voor de openbare weg. Een van de maatregelen is het afsluiten van de Kanaalweg vanaf de M.A. Tellegenlaan voor alle verkeer. Fietsers die gebruik maken van de hoofdfietsroute over de Kanaalweg zullen vanaf 4 maart 2010 voor een deel omgeleid worden via de Overste den Oudenlaan.

Gedurende deze drie dagen zullen verkeersbegeleiders nabij de stemlocatie het verkeer regelen om de kiezers in staat te stellen vanaf het parkeerterrein P4 van de Jaarbeurs en bij de kruising Van Zijstweg/Croeselaan, veilig over te steken. De verwachting is dat er 16.000 kiezers komen stemmen.

Datum: maandag 1 maart 2010, 01:00
Bron: Gemeente Utrecht
Categorie: Algemeen
Tags: Irak, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry