Cadmes toont nieuwste producten op Techni-Show 2010

26/02
2010
`S-HERTOGENBOSCH (EZPress) - Cadmes zal aanwezig zijn op de Techni-Show 2010. Op de Techni-Show kunnen bezoekers bij Cadmes demonstraties zien van haar nieuwste producten: SolidWorks Sustainability en Robotmaster.

Op de Cadmes stand worden tevens diverse demonstraties verzorgd van haar andere producten zoals o.a. SolidWorks, SolidWorks Simulatie, PDM, 3DVIA Composer, CAMWorks, Cimatron en Mastercam.

Duik mee in de toekomst..

Bezoek Cadmes ook zeker voor hun spectaculaire stand. In 2008 was een echte Donkervoort het pronkstuk van de Cadmes-stand op de Techni-Show. Dit jaar gaan ze nog een stapje verder. Cadmes neemt u mee in de onderwaterwereld…u krijgt een kijkje in een prachtig en innovatief product van één van haar klanten. Een echte eenpersoons duikboot van U-Boat Worx. Tevens maken bezoekers elke dag kans op een Seadoo Dolphin onderwaterscooter, beiden ontworpen met SolidWorks.

Kortom: er is voldoende te zien en te beleven op de stand van Cadmes. Bezoek Cadmes in hal 9, stand D083. Via www.cadmes.com kunt u zich gratis registreren voor de Techni-Show.

SolidWorks Sustainability

Duurzaam ontwerpen wordt voor veel bedrijven steeds belangrijker. Cadmes speelt hierop in. Vanaf SolidWorks 2010 is SolidWorks uitgerust met de volledig nieuwe tool SolidWorks Sustainability. De milieubelasting wordt bepaald op basis van: materiaalgebruik, productieproces en de locatie van productie. Vervolgens wordt een volledig beeld gevormd van de invloed van het ontwerp op de lucht- en waterkwaliteit, CO2-uitstoot en de benodigde energie.

Robotmaster

Robotmaster is het eerste en enige volledig geïntegreerde systeem voor de aansturing van zes-assige industriële robots. Bedrijven kunnen met Robotmaster de conversie van CAD naar CAM en robotaansturing maken met één model en één interface. Met Robotmaster kunnen robots worden ingezet voor freestoepassingen.

Techni-Show

De Techni-Show is de grootste en belangrijkste vakbeurs in de Benelux op het gebied van industriële productietechnieken, verwerking en bewerking van metalen, toebehoren en hulpmiddelen. De vorige editie werd bezocht door 55.000 geïnteresseerden en dit jaar presenteren bijna 350 bedrijven hun producten en diensten. Een mooie gelegenheid om op efficiënte wijze uw netwerk te ontmoeten. De nadruk ligt bij de editie van 2010 op actualiteiten en noviteiten uit de hele breedte van de branche.

Cadmes

Cadmes, met diverse vestigingen in de Benelux, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE, Robotica en PDM-software. Tevens staat Cadmes haar klanten bij in training, ondersteuning en consultancy. Cadmes levert o.a. SolidWorks, SolidWorks Enterprise PDM, SolidWorks Simulatie, SmarTeam, Tacton, CAMWorks, Cimatron en Mastercam. Cadmes is voor de Benelux maximaal door SolidWorks gecertificeerd en heeft de status van Elite Reseller.

//einde bericht

Bron: Cadmes B.V.

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution B.V. www.ezpress.eu

Datum: vrijdag 26 februari 2010, 09:00
Bron: EZPress Algemeen
Categorie: Algemeen

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry