Ook YouTube straks zonder IE6-ondersteuning

24/02
2010
YouTube is de volgende toepassing van Google waarvan de ondersteuning voor de zwaar verouderde Internet Explorer 6 browser wordt afgebouwd. Gebruikers van IE6 worden aangemoedigd een modernere browser te installeren.

YouTube is de volgende toepassing van Google waar de ondersteuning voor de zwaar verouderde Internet Explorer 6 browser wordt afgebouwd. Gebruikers van IE6 worden aangemoedigd een modernere browser te installeren.

De filmpjes blijven vooralsnog wel te bekijken met IE6 maar nieuwe functionaliteit zal mogelijk niet goed werken aldus de helppagina in YouTube over dit onderwerp. Deze maatregel gaat in op 13 maart. Google beveelt aan om een recente versie van een van de vijf belangrijke browsers te gebruiken: Google Chrome 4, Opera 10, Internet Explorer 8, Safari 4 of Firefox 3.6.

Al eerder gaf Google aan te stoppen met IE6 ondersteuning in Google Docs en de Google Sites per 1 maart. Gmail en Calandar zouden aan het eind van dit jaar volgen. Google volgt met deze strategie andere belangrijke websites. Zelfs Microsoft stop met IE6 ondersteuning in nieuwe producten als de komende Office Web Apps.

Bron: The Register

Datum: woensdag 24 februari 2010, 00:00
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry