Sony's eerste waterdichte superdunne camera

18/02
2010
Sony komt met een verrassende uitbreiding in de categorie ultradunne camera's, de T-serie. De nieuwe CyberShot DSC-TX5 heeft voor Sony camera's een aantal unieke eigenschappen.

Zo is de camera waterdicht, stofdicht, schokbestendig, vorstbestendig en maar 17,5 mm dun. De camera is verkrijgbaar in vijf kleuren. Door deze bijzondere eigenschappen is de camera bijzonder geschikt om mee te nemen tijdens sportieve bezigheden. Zwemmen, hiken of biken: het deert de camera niet. Zelfs tijdens het skiën moet de camera het bij temperaturen tot min 10 graden probleemloos blijven doen.

In het beschermende kastje mag de techniek er ook zijn. Met een 10.2 megapixel Exmor Cmos sensor en Sony's Bionz processor is de camera toegerust voor uitstekende en snelle (10fps) opnamen. Vier keer zoom, bewegingscompensatie, smiledetectie en ruisreductie completeren de mogelijkheden. Ook de automatische panoramamogelijkheid ontbreekt niet. Video-opnemen gaat ook met op 720p hd-kwaliteit. De DSC-TX5 zal vanaf begin juni beschikbaar zijn.

Datum: donderdag 18 februari 2010, 00:00
Bron: Computer Idee
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry