Ghislaine voelt zich niet schuldig over vertrek collega’s

05/02
2010
Ghislaine Plag voelt zich er niet schuldig over dat zij bij de NCRV verschillende collega’s heeft vervangen. Bij Netwerk moest Aart Zeeman plaatsmaken voor de 34-jarige presentatrice, terwijl Cees Grimbergen zijn Rondom 10 aan Plag moest geven. “Enerzijds zie ik collega’s die ik enorm waardeer noodgedwongen vertrekken en tegelijkertijd breekt er voor mij een nieuwe, mooie tijd aan. Dat zijn tegenstrijdige gevoelens. Maar het is een koers die de NCRV heeft ingezet“, zegt Plag in de Avrobode.

Plag vindt dat ze de programma’s verdient. “Ik ben geen jong meisje meer. Ik zit al ruim tien jaar in het vak. In het bedrijfsleven gebeurt dat ook, alleen staan daar de schijnwerpers niet opgericht.”

Voor Plag breekt een nieuwe tijd aan. Netwerk verdwijnt en vanaf september zal ze daarom een nieuw wekelijks opinieprogramma gaan presenteren. “Ik heb er vertrouwen in dat het nieuwe programma goed zal worden. Op dit moment moeten we vooral wennen aan het idee dat Netwerk straks verdwijnt. Dat is best moeilijk, omdat het zo veel jaar en met zo veel passie is gemaakt.“

Datum: vrijdag 5 februari 2010, 13:45
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry