Siemens kiest voor TIE

09/04
2009
HOOFDDORP (EZPress) - Master Data Management Software Company TIE Holding N.V. ('TIE') genoteerd aan de NYSE Euronext Amsterdam Stock Exchange maakt bekend dat Siemens Enterprise Communications het TIE Kinetix Content Syndication Platform heeft geselecteerd als een belangrijk onderdeel van haar wereldwijde indirecte partner programma.

Het TIE Kinetix Content Syndication Platform (CSP) stelt Siemens in staat om marketing- en verkoopinformatie real-time te beheren en te distribueren onder haar wereldwijde indirecte verkoopkanalen. Na een zeer succesvolle proef, wordt het nu een belangrijk onderdeel van het wereldwijde indirecte partner programma.

'Bij Siemens begrijpen wij dat door onze partners de beste gereedschappen te bieden, wij niet alleen hun succes verzekeren maar ook dat van ons', zegt Adrian Honey, Director of Global Channel Marketing bij Siemens Enterprise Communications. 'Door met TIE te werken zijn wij in staat onze partners real-time toegang te verschaffen tot accurate informatie over onze producten en diensten. Met gerichte merkcampagnes die met een muisklik beschikbaar zijn, kunnen partners snel en makkelijk informatie over Siemens oplossingen leveren, zonder de noodzaak van gespecialiseerde marketing.'

'Wij zijn zeer verheugd dat de proef de waarde voor Siemens heeft aangetoond om marketing- en verkoopinformatie snel en makkelijk voor de wereldwijde markt beschikbaar te krijgen. Zij hebben nu gekozen om de kracht van TIE technologie in te zetten voor hun wereldwijde Partner Programma', zegt Jan Sundelin, CEO van TIE. 'Met het TIE Kinetix CS Platform zal Siemens in staat zijn om hun kosten te drukken en het bereik van de marketing voor hun partners in het verkoopkanaal te vergroten.'

Over TIE

Master Data Management software bedrijf TIE (NYSE Euronext: TIE Holding) slaat de brug tussen de traditionele vormen van handelsverkeer en internet. TIE maakt het partijen mogelijk om zonder beperkingen processen te integreren met oplossingen in traditionele en opkomende markten zoals Data Quality Management, e-Invoicing, Master Data Management en Digital Channel Communications. De oplossingen van TIE helpen de kosten te verlagen, de omzet te verhogen en processen te optimaliseren. TIE heeft twintig jaar ervaring in het ontwikkelen en implementeren van wereldwijde E-commerce standaarden. TIE is een beursgenoteerde onderneming met kantoren in de Verenigde Staten, Frankrijk en Nederland.

//Einde bericht

Bron: TIE Holding

Dit is een origineel persbericht. EZPressĀ® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: donderdag 9 april 2009, 22:32
Bron: EZPress Beurs
Categorie: Economie
Tags: Amsterdam, Frankrijk, Noord-Holland, Verenigde Staten

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry