Corry Konings terug als coach bij Songfestival

04/02
2010
Corry Konings en haar protegé Marlous zijn zondagavond toch te zien zijn in het Nationaal Songfestival op Nederland 1, heeft de TROS donderdag laten weten. Konings besloot dinsdag te stoppen met het muziekfestijn, omdat Marlous en haar manager achter Konings’ rug om een eigen versie van het songfestival- nummer `Ik ben verliefd’ opnamen. Na een gesprek donderdagochtend in het TROS-gebouw is het ontstane conflict uitgesproken en hebben alle partijen de strijdbijl begraven.

Zondag staat Marlous met een compleet nieuwe versie van ‘Ik ben verliefd (Sha-la-lie)’ op het podium bij de live-uitzending van het Nationaal Songfestival. Corry stort zich deze laatste dagen `vol overgave’ op haar rol als begeleider en blijft geloven in het talent van Marlous. “Morgen, vrijdag, gaan we de studio in om een nieuwe versie van het nummer van Pierre Kartner op te nemen waar alle partijen zich in kunnen vinden. We hebben er alle vertrouwen in dat we hiermee een goed optreden neerzetten.”

Zangeres Marlous is opgelucht dat de ruzie is bijgelegd. “Ik ben blij dat ik me nu weer met zingen kan bezighouden. Het is weliswaar kort dag om een heel nieuw nummer op te nemen, maar ik zie dat als een enorme uitdaging. En met de onvoorwaardelijke steun van Corry achter me weet ik dat het me gaat lukken.”

Vijf nieuwe talenten strijden zondag tijdens het Nationaal Songfestival in Studio Baarn om de felbegeerde plek op het Eurovisie Songfestival dat in mei in Oslo wordt gehouden. De talenten zingen elk op geheel eigen wijze het nummer `Ik ben Verliefd (Sha-la-lie)’ dat Pierre Kartner speciaal voor het Songfestival schreef. Ieder worden zij bijgestaan door een bekende Nederlander.

Tijdens de uitzending beslissen een 4-koppige jury, bestaande uit Daniël Dekker, George Baker, Tatjana Simic en Johnny Logan, én het studiopubliek wie ons land vertegenwoordigt. De presentatie is in handen van Yolanthe Cabau van Kasbergen.

Datum: donderdag 4 februari 2010, 14:01
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Baarn, Utrecht

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry