Unieke nieuwe internettool voor de rioleringssector

01/02
2010
AALTEN (EZPress) - Met ingang van 1 februari a.s. lanceert Rioolgids.nl een unieke internettool. Dit instrument brengt in één keer transparantie en gebruiksgemak voor de gehele rioleringssector.

Het nieuwe concept wordt gelanceerd onder de naam Rioolgids.nl. Het concept biedt naast transparantie tevens het laatste nieuws over de sector. Bovendien is het een leadgenerator voor alle dienstverleners de in de sector actief zijn. Datzelfde geldt voor hun toeleveranciers en opdrachtgevers.

Doelgroepen voor de internettool zijn onder meer waterschappen, (semi-)overheden, industrie en bedrijven. Deze kunnen zich overigens geheel gratis abonneren op de nieuwsmodule via de website www.rioolgids.nl.

Ewoud van der Leij (eigenaar en tevens eigenaar van Het Commerciële Huis te Aalten) gelooft sterk in het concept: `De rioleringsbranche is sterk in ontwikkeling en professionaliseert aldoor. Hierdoor ontstaan nieuwe behoeften en dienen zich kansen aan, in en voor deze sector. Door Rioolgids.nl te lanceren bieden wij voor iedereen die iets te maken heeft met deze sector een gebruiksvriendelijk, transparant informatiesysteem dat tevens wekelijks het laatste nieuws binnen dit vakgebied publiceert. Mede door de juiste look-and-feel die past bij de branche worden bezoekers van rioolgids.nl op een prettige manier uitgenodigd informatie of offertes aan te vragen.`

Doelstelling voor 2010 is het creëren van een internetportaal dat tevens fungeert als een branche-overstijgende startpagina.

//Einde bericht

Bron: Rioolgids.nl

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: maandag 1 februari 2010, 08:23
Bron: EZPress ICT
Categorie: Internet en ICT
Tags: Aalten, Gelderland

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry