NET 5 vernieuwt vooravond met woonprogramma’s

28/01
2010
De vooravond van NET 5 wordt vanaf maandag 8 maart compleet vernieuwd. Renate Verbaan zal dagelijks om 19.00 uur het woonprogramma `Met de deur in huis’ presenteren, waarna om 20.00 uur de nieuwe realityserie `Hoge hakken, Strakke pakken: de makelaars’ te zien is. Dat bleek donderdagmiddag tijdens de voorjaarspresentatie van SBS. In Met de deur in huis overvallen Renate Verbaan en hun team dagelijks mensen met het nieuws dat hun interieur in een dag een make-over krijgt.

Met hulp van stylisten en klussers ondergaat in het programma (een gedeelte van) de woning in slechts één dag tijd een ware metamorfose. Daarbij hebben de kandidaten zelf maar weinig invloed op het eindresultaat. Er komen veel kandidaten voorbij. “Een partner met wansmaak, een dochter die voor het eerst gaat samenwonen of die ene goede vriendin die nodig een nieuwe, frisse (interieur)start moet maken“, aldus NET 5.

Met de deur in huis wordt mede mogelijk gemaakt door Huis & Hypotheek, Sanoma Uitgevers en Nijhof bouw en woonwaren en geproduceerd door De Beeldbrigade.

In de realityserie Hoge Hakken, Strakke Pakken: de makelaars, dagelijks om 20.00 uur, worden de opvallendste makelaars van Nederland gevolgd tijdens hun werk op de moeilijke woningmarkt. Van de Amsterdamse grachtengordel en pas opgeleverde Vinex-wijken tot afgelegen plattelandsdorpen: de kijker wordt een blik gegund in de meest uiteenlopende woningen. De voice-over wordt verzorgd door Frederik Brom, die onder andere bekend is van zijn rol als makelaar in de NET 5-dramaserie Verborgen Gebreken. Het programma wordt gemaakt door I Care Producties.

Verder keren in het voorjaar ook de programma’s Alleen nog een man, Het Blok (10 maart), S1ngle (23 maart) en Verborgen Gebreken (1 februari) terug bij NET 5.

De Amerikaanse series Cougar Town (23 maart) en The Vampire Diaries (31 januari) zijn nieuw, terwijl van Grey’s Anatomy (1 maart) en Lost (5 februari) nieuwe afleveringen zullen worden uitgezonden.

Datum: donderdag 28 januari 2010, 13:10
Bron: Mediacourant
Categorie: Entertainment
Tags: Amsterdam, Noord-Holland

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry