Tweakers.net reikt T-Mobile Gouden Steeksleutel uit

27/01
2010
DEN HAAG (EZPress) - T-Mobile heeft de Gouden Steeksleutel in de categorie `beste mobiele operator 2009` in de wacht gesleept. T-Mobile ontving de prijs uit handen van Wilbert de Vries, hoofdredacteur van de website Tweakers.net. T-Mobile kreeg vooral veel waardering voor de recente uitbreidingen van het netwerk. De Gouden Steeksleutel-verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Tweakers.net. In totaal zijn er ruim 150.000 stemmen in 22 categorieën uitgebracht in december 2009.

Stephane Oge, Directeur Network Planning & Deployment bij T-Mobile in Nederland: `T-Mobile ontving maar liefst 28,6% van de stemmen in de categorie mobiele operator en mag zich volgens de bezoekers van Tweakers.net beste mobiele operator van 2009 noemen. T-Mobile dankt deze winst aan de recente netwerkuitbreidingen die, aldus Tweakers.net, afdoende waren om de explosieve groei in data bij te benen. Een mooi compliment!`

`Van alle genomineerde providers heeft T-Mobile in de categorie `beste telecomoperator` de meeste stemmen gekregen. Dit bevestigt dat T-Mobile een speler van formaat is. Het lijkt erop dat klanten vooral de abonnementsprijzen in combinatie met ruime datalimieten waarderen`, aldus Wilbert de Vries, hoofdredacteur Tweakers.net.

Over T-Mobile in Nederland

Meer dan 5,4 miljoen consumenten en zakelijke gebruikers in Nederland maken gebruik van de mobiele oplossingen van T-Mobile (per 1 oktober 2009). T-Mobile beschikt over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten. In 2008 had T-Mobile een jaaromzet van 1,806 miljard euro. T-Mobile Netherlands BV is onderdeel van Deutsche Telekom AG, een van de leidende communicatie ondernemingen in de wereld. Het is belangrijk voor T-Mobile om mee te werken aan de totstandkoming van een beter milieu en een gezonde toekomst voor de volgende generatie. In dat kader heeft T-Mobile sinds 2007 een partnerschap met War Child. T-Mobile is dé communicatiepartner van War Child en ondersteunt War Child door inzet van mensen en middelen.

//Einde bericht

Bron: T-Mobile Netherlands BV

Dit is een origineel persbericht. EZPress® News Distribution BV. www.ezpress.eu

Datum: woensdag 27 januari 2010, 09:55
Bron: EZPress Telecom
Categorie: Internet en ICT

Gerelateerde berichten:

Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.


Website by Web Chemistry